Communicatie systemen

App taxibond

Wij kunnen u diverse diensten en integraties aanbieden op het vlak van communicatie. Daarbij maken we gebruik van diverse technologieën zoals SMS berichtgeving, VOIP telefoniecentrales, mobiele telefonie, Machine-to-Machine, internet en 3G/4G mobiele datacommunicatie. Hierbij realiseren we applicaties die uw communicatie afstemt op uw bedrijfsprocessen. 

Enkele voorbeelden van realisaties:

Software Development

Software development

We zijn actief in diverse soorten maatwerk software projecten en integraties. We specialiseren ons in hardware en systeem interacties zoals toegangscontrole, telefooncentrales, ERP, IoT, enz.

Een greep uit de toepassingen die gemaakt werden door ibusys:

Toegangscontrole

MDK

Bij ibusys hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in toegangscontrole. Naast het gebruik van standaard materialen en software van diverse leveranciers, ontwikkelen wij ook onze eigen hard- en software. Hierdoor kunnen wij verregaande integraties aanbieden en voldoen aan de specifieke noden van de klant.

Padel Club

Arena padel club

De leden kunnen online reservaties maken op de website van de padel club. Tijdens het gereserveerde tijdslot verkrijgen ze toegang tot de kleedkamers en de speelvelden door gebruik te maken van een tijdelijke toegangscode.

Een geautomatiseerd reservatie systeem wordt geïntegreerd met een toegangscontrole systeem. Dit maakt gebruik van de padel club infrastructuur mogelijk zonder begeleiding en zonder personeel ter plaatse.

Een volledige logging met alle toegangen en weigeringen wordt gebruikt voor het beheer en de opvolging.

ISPS Haven Terminal

Mercator dok

Bedrijven in de haven van Gent moeten voldoen aan de International Ship and Port Facility Security (ISPS) Code. Naast het monitoren van alle werknemers ter plaatse moet het bedrijf ook alle bezoekers en chauffeurs die trailers af- en aanrijden in kaart kunnen brengen.